Mitől igazán jó a liba hús, liba mell, liba comb, pecsenye liba?
A legjobb liba hús termékeket szeretné vendégeinek és vásárlóinak biztosítani, akkor tudnia kell, hogy a kiváló minőségű liba mell, liba comb, pecsenye liba húsok és ételek csakis rendkívüli minőségű alapanyagokból készülhetnek. Nálunk a BestHof termékeknél éppen ez a cél. A rendkívüli minőséghez az élelmiszerek között bárhol a világon, megfelelő tradícióra, technológiára és tapasztalatra van szükség. Melyik az a liba húsra vágyó ember, aki végig gondolná mindezt, míg a kívánt liba mell, liba comb az asztalára kerül! Ezt teszi meg helyettük az étterem tulajdonos és séf, a kiváló hentes, a jó boltos, mert tudja vendégei, vevői, akkor lesznek elégedettek, ha valami különleges kerül az asztalukra. Miért szeretik annyian a liba mellet és a liba combot is?
A liba barna húsú szárnyas. A liba mellhúsa rendkívül zamatos, bőrével és zsírjával együtt elkészítve pedig kifejezetten szaftos lehet. A húsáért tartott, nevelt libák melle a legnagyobb. A liba mellét lehet sütni, tölteni, konfitálni, az eredmény minden esetben fenséges lakoma. Ahhoz azonban, hogy bármelyik főzési módot válasszák is a libamellhez, valóban a kívánt ízhatásokat kapják, a hús minősége a legmeghatározóbb. Az igazán minőségi húsokhoz elengedhetetlen a megfelelő nevelés, ez minden esetben jelenti a jó törzsállományt és a különleges tartásmódot. A szabad tartású állatok húsai legyen az mangalica, bárány, tanyasi csirke és a liba is, mind-mind a természetességet hordozzák magunkban. A természetes körülmények, életmód az adott fajtába, a ludakba genetikailag több száz év alatt ívódott be. Ettől az életmódtól való megfosztásuk, az ólakban való nevelés, a vágásra történő erőteljes hizlalás, olyan tényezők, amik gazdasági szempontokból érthetők, de a liba életére és a hús minőségére is negatív hatással van. A BestHof pecsenye liba, liba comb és liba mell, különleges ízei
A mi libahús termékeink éppen emiatt különleges ízvilágúak, mert a mezőkön, erdőkben, tavakban fellelhető növények, sokszor akár gyógy- és fűszernövények elfogyasztásával, a természetes életmóddal, a hús minősége teljesen egyedivé válik. A libamell és libacomb, a pecsenye liba bármilyen változatban készüljön is el, vásárlóinál, vendégeinél elismerést vív ki Önnek és üzletének, ha a BestHof termékeket használja, adja el. A libahúst ritkábban szokták párolni, általában jellemző feldolgozási módja a sütés, mert a sütés során a zsíranyag nagy része kisül belőle. A így keletkező libazsírt kitűnően használhatják más ételek elkészítéséhez, de kiváló vendégváró falatokhoz is. A libacomb általában nagyobb méretű, sok hússal és zsírral. Húsa kissé szálkás, de rendkívül zamatos. Mérete és bőre miatt gyakran szokták sütés előtt megtölteni fűszeres, vagy éppen gyümölcsös töltelékkel. A BestHof libacomb különleges élményeket nyújt minden gasztronómia iránt érdeklődőnek. Kóstolja meg bátran Ön is, hogy tudja vendégei, vevői, miért ragaszkodnak majd annyira Önhöz és liba hús termékeihez, ételeihez! Ha pecsenye liba, liba comb, liba mell, akkor BestHof!
Kiváló minőségű libamellet, libacombot, pecsenye libát szeretne vendégeinek és vásárlóinak kínálni, akkor kérjen ajánlatot a BestHof termékekből! Ne csak Márton napján gondoljon a liba húsra, a liba mellből, liba combból készülő ételek, bármilyen ünnepi alkalom kiváló fogásai lehetnek, de egy étterem meghatározó, csak rá jellemző fogását is jelentheti az étlapon. A BestHof liba mell, liba comb, pecsenye liba különleges kategóriát képvisel a magyar libahús kínálatban! |